x_sena 38+5im günde 6 tane hurma 2 bardak ada çayı yürüyüş ilişki yapıyorum doktorum haftaya cumaya kadar doğurmazsan suni sancı vereceğiz dedi bunlar dışında etkili olan ne var
Aysee1123 x_sena Bende adaçayı, yürüyüş, ilişki dışında birşey yapmadım. 39+3 te 2 cm açıklıkla suni aldım 5 saatte doğum oldu. Elinizden geleni yapıyorsunuz anlaşılan gerisi kısmet. Hep derdim ben elimden geleni yapayımda gerisi Allah kerim 👼🏻
Rumyy07 x_sena normal doğum yaptım yuruyus plates pelvis masaji hergun adacayi hurma ve normal tuvalet klozet değil şıpp diye oldu çok şükür 😇
Aysee1123 x_sena Bende korkuyordum yani gözümde çok büyütmüşüm şahsen. Tabi kişiye göre değişen bir durum ben daha kötü birşeyle karşılaşıcam sanıyordum fakat acı eşiğim yüksekmiş cidden benim. Allah güç veriyor merak etmeyin. Nasıl ilerleyeceğini bilemezsiniz endişe etmeyin kötü düşünmeyin. Sağlıkla doğar inşallah
x_sena Zedezede sadece 34. Haftada baktı onda da rahim ağzında yumuşama var dedi ne gelen oldu ne de başka bişey
x_sena Aysee1123 tek duam zaten sağlıklı olması kendi sancımı daha çok istiyorum suni sancıdan çünkü suni sancının nasıl bişey olduğunu teyzemde gördüm o yüzden biraz korku var
melike12345 Rumyy07 merhaba , benim de şu an 39+6. Yürüyüş , squat , merdiven inip çıkma yapıyorum. Dünden beri regl sancısı gibi sancım var. Doğum sancısı öyle mi başlıyor
Aysee1123 Minigiim-vebenn52 Çok daha şiddetlisi tabi. Bi anda geliyor siz onu karşılıyorsunuz sonra gidiyor nefes alıyorsunuz normale dönüyorsunuz. Bu tekrarlıyor böyle artık ne kadar sürecekse. Kimisi 12 saat çeker kimisi 2 saat. Benim 5 saat sürdü doğum dahil