Sinemm68 Ayaz_Aybars_mom hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla almak nasip etsin ben de 2. Düşünüyorum bat 29 acaba sizin belirtileriniz nelerdi
Ayaz_Aybars_mom Sinemm68 valla hicbir belirtim yoktu 😀 oglumdada yoktu adetimin 2. Gunu test yaptim silik bir cizgi cikti kan verdim 375 ilk sonucum persemde yine verdim 750 p.tsi kontorlum var bakalim nolucak kac haftalik oldugumu hala bilmiyorum bende 😀😀🤦♀️
Misssitare Sağlıkla gelsin🌸bende her an buraya dönebilirim diye uygulamayı silemiyorum😅 bebeğim henüz 15 aylık ama 2 yaş gibi nasipse düşüneceğiz galiba. 2. Bebek nedense çok karmaşık duygular hissettiriyor ilk bebeğimin sevgisi bölünürse gibi🥹
Ayaz_Aybars_mom Misssitare daha cok kucuk bebeginiz 😊 suan onun size ihtiyaci var bundan 5 ay oncesi bir düşüğüm oldu malesef ve doktorum daha oglunun sana ihtiyaci var aralarinda en az 2 yil olmasi gerektigini solemisti hem dogum sureci icin hemde psikolojik olarak rabbim isteyen hicbir kadinin kucagini bos birakmasin cok guzel duygular 😊 umarim 2 cocuga bende yetebilriim o kaygi bendede var malesef