Ceylankocak Alakasiz bence ben oğlumda yaşamadım ama bu hamileligimde ilk haftalar kahverengi lekelenmelerim oldu ve cinsiyeti kız
Yavru-kus Ceylankocak işte tam tersi oluyor sanırım kızda olmadıysa erkekte erkekte olmadıysa kızda oluyor
Birminikprensesinannesi Yavru-kus ben ilk bebeğimle yaşadım. Kızım oldu. 2. Hamileligimde de kız ama kanama olmadı. Alakası yok bence.
Evremoz Yavru-kus annemde bende de erkek kardeşimde de yerleşme kanamasi olmuş, bende de yerleşme kanaması oldu kızım olacak.
Biranneikibebek_ Yavru-kus tamamen uydurma ilk kızımda yaşamadım ikinci kızımda yaşadım yerleşme kanaması
Sinemm68 Yavru-kus oğlumda yaşamadım şu an tekrar bebej istiyoruz bat 29 açık pembe bir leke geldi bu yerleşme kanamasımıdır acaba?
Naciyemutlu Yavru-kus iki kuzenim de yerleşme kanaması gördü birinin erkek diğerinin kız oldu. Bende yerleşme kanaması yaşadım bakalım daha cinsiyet belli değil 14+5 olduk 😃
2prensesannesiiii Yavru-kus alakasız bi durum reglıma 6 gün kala leke geldi 1 gün anca sürdü sonra pet taktım 2 3 gün pedle gezdim yok sökmedi test taptım regla 2 gün kala çift çizgi ve kızımı doğurdum🙏🏻
Husna_34 Yavru-kus ilk bebeğim erkekti ve kahverengi leke olmadı. 2. Gebeliğimdeyim 12. Haftadayım bunda okdu ama cinsiyet belli değil şuan😅
1prensesannesi__ Yavru-kus yerlesme kanamasi, döllenmiş yumurta rahim duvarina tutunurken kılcal damarlara denk gelince hafif zedelenme oluyo onun kanaması o yani cinsiyetle alakasi yok