Umut_aras Kizlar iki hafta falan önceden de denk gelmiştim kakada beyaz sümüksü bir yapı böyle iki kez denk geldim başına gelen varmı acaba 22 haftalık gebeyim kabizdim onun etkisi olurmu ? Doktoruma danişmali miyim yoksa bidaha gelirsemi danişmaliyim
Fatmac Umut_aras bağırsağın kendi salgısı o bildiğim kadarıyla. Dışkının bağırsakta ilerlemesini sağlıyor. Kabız olup biraz zorlanınca oda dışarı akıyor. Küçüklüğümden beri kabız oldukça yaşadığım bir durumdur. İshalde de oluyor hatta. Bağırsak düzeni bozulduğu anda gelebiliyor
Esrrahalil Umut_aras Gebelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum benimde çocukken kullandığım bi antibiyotik yüzünden başıma gelmişti tamamen bağırsak florası bozulmuş ve neredeyse 3-5 ay( ishal) çekmiştim. Mukoza salgısı diyor doktorlar o sümüksü yapıya ben o dönemlerde dahiliyeye gitmiştim beni oradan gastroenterolojiye yönlendirmişlerdi eğer geçmez ise sizde görünebilirsiniz bu bölümlere
[silindi] Umut_aras zaten hep oluyor aslında.benim de iç çamaşırına gelmiyor ama peçeteye bi kaç kez siliyorum geliyor mesela.bi de sen kabızmışsın ya onun da etkisi var.beyaz sümüksü akıntı iyi bişey zaten.uzun süre olmayınca ben niye olmuyor diye tedirgin oluyorum😂