241223 Mommm03 benim adetim hiç gecikmezdi evde ovulasyon vardı onu yaptım pik olduğunu gördüm bence sizinde adetiniz gecikmiyorsa kan verin
Mommm03 241223 oluyordu ama bu kadar sürmezdi geçen ay erkn oldum bu ay gc bi doktora sordum olsa çıkardı dedi pazartwside olmazsa kan verin dedi
16eda16 birLinaannesi canım sen bebeğini geç gördün sanırım sürecin nasıl işledi acaba dünden beri eve sığamıyorum dayanamıyorum 2. Boş gebeligim 6+6 idi dun doktor sadece 16 mm kese gördü vajinal den de bakıldı bebek yok yolk sac yok kürtaj için gün verdi haftaya hala bi umut arıyorum o mucizenin içine girebilir miyim diye sürecin nasıldı canim
241223 birLinaannesi benim ilk 75di 3 gün sonra 240 oldu sanki az artmış sizin kaç oldu iki gün sonra
MomsE nurcek evet benim de regle göre 7 haftalık olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam 5 haftalık kese görünmüştü bebiş yoktu 7. Haftada hem bebişi hem kalp atışını dinledik
Asii5656 18655 yüksek kan degrine göre kese var ama bebek yok sizce kızlar bebek olusurnmu bedenin içinde kan pıhtılaşma var dedi doktor dedi ya bebeğe dönüşür yan düşük olur yardımcı olur msnz
birLinaannesi 241223 az değil aslında gayet artış şekli güzel şuan için. Zaten doktorunuz gerekli cevabı verecektir size kontrollerde bir kaç haftadan sonra kan değeri önemsiz olacak