emrekedi perihanim doktorunuz mu önerdi? benimki folik asit kullan dedi ama o yapay bir ürün folat daha iyiymiş
emrekedi 1palyaco doktorunuz mu önerdi? benimki folik asit kullan dedi ama o yapay bir ürün folat daha iyiymiş
Zeybal34 emrekedi şuan Q plus kullanıuorum o bitince diafol kullanacağım. Elimdekileri bitirmeye çalışıyorum.
emrekedi Zeybal34 doktorunuz mu önerdi? benimki folik asit kullan dedi ama o yapay bir ürün folat daha iyiymiş diyor doktorlar
perihanim emrekedi evet doktorum önerdi. Mayıs ayında düşük yaptığımda İzmir’de çok ünlü bir perinatolog var Alsancak’ta. Barış Büke, o önermişti.
1palyaco emrekedi evet doktorum önerdi . Folat ve birkaç vitamin de var içinde . Üstelik içindeki folatta 0.4mg . Bizim almamız gereken günlük miktarda o kadar .
1palyaco emrekedi yok değil . Operatör doktor , siz bence kendi doktorunuza danışın. Sizin değerinize göre veriyor sonuçta bu ilacı 🌸 kendi doktorunuz ne diyorsa onu yapın.
emrekedi perihanim peki bizim almamız gereken miktar 0,4 mg mı yoksa 400 mg mi? buna bi bakar mısınız benimki 400 yazıyor da
perihanim emrekedi kutunun üzerinde kapsül başına 400 mikrogram yazıyor folidays’te. 0,4 miligrama karşılık geliyor o da. Günde 1 adet içiyorum. Doktorum doz önermedi. Kutuda 1 adet içiniz diyor öyle yapıyorum. Siz kendi doktorunuza sorun bence. 🌸