Bebekannesiii_ Bi anda boğazlarım ağrımaya şişmeye başladı. Ihlamur içtim,ballı limonlu su yaptım fayda yok. Önerileriniz var mı?
Mebus Bebekannesiii_ canım 15 gün önce başladı bende doktora gitmedim evde ballı limonlu su vs yaptım ama yok sonra boğaz acın geçerse kuru öksürük daha sonrası balgamlı öksürük derken şuan hala öksürüğüm var geçmiyor birde ciğerlerimde hırıltı başladı bence erken ken git doktora pişman oldum cahillik yapıp gitmediğime
AhlsGmz Bebekannesiii_ Benimde 2 gün önce başladı. Zencefilli limonlu çaya bal katıp içiyorum rahatlatıyor. Bide ıhlamur çayı
Aybarssmom_ Aynısını sabah yaşadım 🥲 buradan yazılacak önerileri de bekleyeyim bari ☹️ çok geçmiş olsun bu arada canım 🙏🏻
Bebekannesiii_ Mebus bir kaç ay önce de gittim largopen kullandım ilaç kullanmak da istemiyorum ama acıyor balgam geliyor nedense çok şükür halsizlik yok da boğazda ağrı var
husema Benimde bir kaç gün önce başladı çareyi bal limon zencefil ve zerdeçal karışımında buldum boğazım kötü oldukça o karışımı kullanıyorum