KuzeyinAnnesi10 Mercimeek Amin amin bisey demiyorum zaten eşim sağolsun temizliğimi de yapıyor herseyimi hallediyor Allah razı olsun 😊
Papatyaaammm00 Aybarssmom_ Gece bi tatlı kaşığı bal 3 damla limon sıkıp yiyip yatın. Sabahta 1 tatlı kaldığı pekmez yiyin aç karnına şifa olsun 🌹
HayaLim_Panbik Aybarssmom_ canim cok gecmis olsun. Hani derlerya sevmedigin sey burnunun dibinde bitermis. Cok gecmis olsun dikat et kendine cici anne💐
bebeksu0 Aybarssmom_ kız niye eve misafir kabul ettin ben doğumum yaklaştı grip olurum diye çağrılan hiçbir yere gitmemekle beraber eve de kimseyi kabul etmiyorum hatta eşimi de göndermiyorum ondan bana bulaşması diye
Aybarssmom_ Mercimeek bugün de kalçam ve belim sızı sızı ağrıyor her güne yeni güncelleme devam 🤣🤣 boğazım da daha iyi gibi bol vitamine devam ediyorum şuan sen nasılsın kuzu
Mercimeek Aybarssmom_ doktoruna mesaj attın değil mi sen ? Bu durumu bildirmen iyi olur :)) inşallah boğazında hemen geçer bu stresin içinde birde onunla uğraşma hiç :(( ben daha iyiyim kuzum sancım yok şükür yatıyorum hala 🫠
Aybarssmom_ Mercimeek çok şükür canım, söyledim söyledim pazartesi günü doğurtturacaklar beni harbiden galiba serum da etkisinş kaybediyor gibi zaten her gün daha farklı ağrılar hissediyorum
Elffth_2017 Aybarssmom_ ölüyorum bende hastalıktan bol bol limon yedim mandalina yedim bügün biraz iyiyim
Mercimeek Aybarssmom_ hayırlısı olsun güzelim 🤍 serum izotonik su zaten evde de doktorlar hep bol su diyor ya o yüzden:)