Yagmurakyurek -Eminee bende ağzıma birtane atsam devamı gelir die yemiorum kendimi bildiğim için boğazımı tutamiycagm için yemiorum 31haftlgiz bizde
Derinnmom Yagmurakyurek valla ben yiyordum günde 1-2 ama kesinlikle yeme deyince bi durdum 2 gündür yemiyorum tezgahtan kaldırdım görmiyim diye 😂😂😂 suni sancı hurmadan yapılıyor dedi baya şaşırdım
Yagmurakyurek Derinnmom yeme kaldır sende kız 😀 ben ağzıma bu zmna kadar suremedim birtane ağzıma atsam hepsini oturup yerim biliorum kendimi 😅ondan yemiorum neyse bende doktoruma bir sorarım 5ocakta muanem
K-Canseven Yagmurakyurek Canım benim doktorum 38 e girmeden başlatmadı. Sancılarını tetikler dedi. 38 den sonra yemeye başladım. Hani belki ağzına günde 1 tane atabilirsin belki. Ama düzenli yemeye bebek doğuma hazır olunca başlanıyor .
Yagmurakyurek K-Canseven ben günde birtaneyle asla duramam 🫣 birtane ağzıma atsam oturup kasa kasa yerim ondan bu zmna kadar ağzıma sürmedim kendimi tutamam yerim die bir doktoruma bir sorayim hurma ne zaman doya doya yiyeyim die 🥰
Yagmurakyurek Derinnmom soracam inşallah ağzıma birtane atsam devamı gelir ben biliorum kendimi tutuyorum yememek için
OguzMoms Yagmurakyurek Miktarlarına dikkat ettiğiniz sürece herşeyden yiyebilirsiniz istediğiniz zaman maydanozda yedim tarcinda yedim avuç avuç yemediginiz sürece sorun yok bence sizde bu kadar kasmayın 🙂