PervinAdil Merhaba kizlar, 9 hafta 4 gunluk hamileyim, geceleri cok fazla şişkinlik oluyo bi de karnım geceleri öyle büyük gözüküyo ki bakan 5-6 aylık hamile sanıcak, bu arada kilom normal, ikinci hamileliyim. Böyle olanlar varmı aranızda?
Canan-_16 PervinAdil ben o haftada 7 aylık gibiydim gaz oluyor o haftada çok ondan dolayı öyle düzeliyor 11 haftada şimdi 16 haftalık düz göbek🤣
dhbetul PervinAdil az ve sık yemek yemeye geçtim şişkinlik o zaman hafif azalıyor ama ben de aynıyım resmen geçen birisi baya baya karnın çıkmış şimdiden dedi 😂 seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim 😂😂
ressamanne_ PervinAdil tam 9 haftalığım başından beri gazla mücadeledeyim😂 akşamları 9 aylık karnım sabah düz🙈 ve midemide bulandırıyor o gaz ağrı yapıyor🙄
Msydn6 PervinAdil ay benimde 3. Gebeliğim ve bende şuan 9 haftalık oldum montum pantolonum sıkar oldu hayır kilomda aynı hadi önceki sezaryen göbeklerim zaten biraz vardı şuan içi doldu gibi yani baya baya 6-7 aylık gibi duruyorum şaşkınım neden böyle olduğuma dair fikrim yok bazı arkadaşlar gaz demiş ama gazımda olsa anlarım çıkardı oda yok bilemedim valla
PervinAdil Canan-_16 evet yaa, bi de birinci hamileliyim 5 yil once oldu, unutmusum nasil oluyodum😀😀 bu arada sag salim kucagina al bebegi inshAllah 🤲🤲🤲🤲
dhbetul Canan-_16 ay hadi inşallah öyle olur ya ben de 9+5 im göbeğim var gibi duruyor pantolonlar sıkmaya başladı resmen çok erken diye düşünüyorum. şişkinlik geçmek bilmiyor. Minik sıpa sindirim sistemimin içine etti 😂😂
PervinAdil dhbetul evet ya (( benim moralim bozuluyo karnin büyümüş dedikleri zaman, ama cok erken baya yolumuz var 5 aydan sonra büyüsün😀😀