Piraye2612 Uygulamaya göre 3+3bugün.reglede daha var. Gece 12de kan tahlili verdim. Beta 16 çıktı. Kimyasal gebelik olmasından korkuyorum. Haftasına göre sizce çok mu küçük değer? 2 günde artması gerek biliyorum ama içim içimi yer artık
Canan-_16 Piraye2612 ben 10 ile öğrendim Allahın işi iki gebeliğim de 10 il öğrendim sağlıklı oldu diğerleri 2000 binin küsürler sağlıksız oldu bence değer pek önemli değil onu anladım
1prensesannesi__ Piraye2612 erken olduğu icin cok normal hcg daha yeni salgılaniyo benim de 3+5de 71 di 😃 kese gorduk doktorum yerlesmis dedi bence hic iki gunde bir artisa bakma gereksiz stres 5 haftayi bi kac gun gecince direk ultrasona git zaten kimyasal gibi bi durum olursa mutlaka kanaman olur o yüzden en azindan kendine gereksiz dert etmemis olursun ben öyle yaptim 1 kere beta verdim
Piraye2612 turkan403 1prensesannesi__ hem öyle yapayım diyorum hemde 3 kaybım var en azından düşük önlemek için progestan vs başlayayım diyorum. Elimde folik asit ve corasprn var zaten kullanıyorum
mevylinn Bende 51 ile öğrendim önemli olan 2 günde 2 kat artması henüz yeni olduğu için düşük çıkıyordur içini ferah tut 😍
Meryemgrcy Ben 3 ile öğrendim hahah:) merak etme olacağı varsa oluyor içini ferah tut önemli olan 2 günde bir artmasi pazartesi yine verirsin o zamana kadar dinlen Piraye2612
1prensesannesi__ Piraye2612 ilac konusunda bisey diyemicem onceden erken kayiplarin varsa doktor kontrolünde olsan daha iyi olur gebelik kayıpları genetik olabiliyo çünkü kimisi ilaçla hamileligin ilk aylarini gecirmesi gerekiyo kadin doguma gidip hikayeni anlatıp ona göre ilac kullanabilirsin