Defne_A Kızlar 8 günde bir almaktan tahriş oldu artık göremiyorumda çok sivilcelenmiş sivilceyi sıkınca kıl çıkıyor içinden kanıyor sonra sizde de oluyor mu ?
Zhra42 Defne_A Bende ağda yaptıktan sonra oluyor ya neden oluyor anlamadım 10 senedir ağda kullanıyorum halbuki
Yapiciikra Defne_A bendede çok batık vardı her duşta kese yaptım batık oldukça sıkmak yerine cımbızla aldım ve şuan okadar azalma varki yok denecek kadar denemeni öneririm
Defne_A Zhra42 ben hep eldivenle alırdım tek tük olurdu şimdi çok fazla epilatorle aliyorum bence alma sıklıgımizla alakali diye düşünüyorum temiz gitmek zorundayım ama anı bisey olursa diye 10 günde bir gitmem gerek perinatolojiye gittiğim için sıkmalı miyim geçer mi kendisi bu sivilceler
Zhra42 Defne_A Epilatör daha çok batığa sebep oluyor ben bacaklarımı alıyorum da orada bile batık oluyor İnternette yazmıyor mu geçme sebebi acaba
Ozr42 Benimde hamilelikte ilk defa geldi başıma tek yük önceden sivilce çıkardı. Bi anda çoğaldı şişti pişik gibiydi acıyordu. Doktor muayene etti deri enfeksiyonu geçirmişim. 4 hafta boyunca geçmedi kremlerle geçirdim şükür .