semazkcblc Elvn kuru kayısı kaynatın su da. Soğuyunca önce suyunu için sonra tanelerini yiyin ertesi güne çıkarsınız inşallah
peloo Elvn sabahları aç karna ılık su iç mutlaka yanında 2-3 kayısı ye, bol bol zeytinyağı kullan yemeklerinde salatalarında, kefirde tüket en yakında zamanda geçer inşallah 🙏🏻
Gmzcngi Elvn canım yediklerine dikkat et ekmek falan tüketiyosan pilav makarna kes bnmde cok basıma geldi doktor uyarınca kestim meğerse gerçekten o yüzdenmiş😢 ne kayısılar ne suruplar ictim ama fayda etmemişti
Hanim78 semazkcblc Elvn cnm eğer gebelik şekerin yoksa sıcak suyla bal şerbeti yap birebirdir hemen iyi gelir geçmiş olsun
cemre- Sabah ve akşam bir yemek kaşığı zeytinyağı içine küçük bir dilim limon sık iç bunu da deneyebilirsin
Aysglgntrkn Duphalac diye bi kabızlık şurubu var gebelerin kullanmasında hiç bi sakınca yok. O çok işe yarıyo. Tabi lifli gıdalar tüketmekte önemli. Kayısı suyu da işe yarayabilir.
eoa Benimde ayni sorun var magnezyum iciyorum cok rahatlatiordu 4 gundur fayda etmio muz yiyordum kestim karnimin ortasi taş gibi..
Zmraemr eoa biraz daha artırın bence kabızlık icin etkili çünkü yanınızda şişe mutlaka olsun ben 1.5 litreyi 2 defa bitiyorum ne kadar içtiğimi de biliyorum rahat oluyor
Hamiayto Diyetisyene gidiyorum gebelik şekeri için kabızlığı bir bardak ılık süt bir adet kayısı kurusu sıyah olanından bir adet kuru erik hepsini blendırdan geçir ve iç doktor tavsiyesi
Mucizelimm Kendi kadın Doğum doktoruna söyle kabız olup tuvalete çıkamadığını onlar böyle bir sıvı veriyor içiyorsun 1 saat sonra tuvalete gidiyorsun bir zararı Yok bebeğe ben öyle yaptım bekleme bence doktoruna söyle rahat edersşn
Gmzcngi Elvn pilav makarna katı yiyecekler bunlar yapıyormuş canım kabızlık günde 3 dilim ekmek yeme hakkı verdi bana doktor pilavı makarnayı sık yeme dedi mecbur kalınca yiyorum bazı yemeklerin yanında canım istiyor ama sonrada sıkıntısını cekiyorum🥺