Paronayanne Hilaldabaan net kız kuzum. Benimki erkekti ve erkek bebeklerin her yerini belli oluyor 12.haftada
Hilaldabaan Paronayanne yaaa ne biliyim herkes kemik yapısından falan erkek diyor kese fasülye diye erkek diyor doktorum hep erkeğe benziyor dedi 19. Haftada kız dedi 4 ocakta detaylı ultrason var merakla bekliyorum siz nerden anladınız kız olduğunu 🥹☺️
canparelerim_ Hilaldabaan anladım ama bu fotoda kese ve vücut şekli daha çok erkeğe benziyor yine de doktor daha iyi bilir tabiki de.
Hilaldabaan canparelerim_ hedef detaylı artık bekliyorum dayanamayıp özele gitmek istiyorum renkli ultrason a 😂
2cibebis turkan403 bana 11 haftalikken kiz bacak arasi bos dedi bugun 16 +2 de gittim erkek dedi kordon fln varda dedi ayrintilida bellj olurmu acaba net olarak
Hilaldabaan @Esra_4774 abla banada bakar mısın yukarda resim bu zamana kadar erkeğe benziyor dediler 19. Haftada kız dediler 4 ocakta detaylı ultrason var
Esra_4774 Hilaldabaan şöyleki kuzum burda 12 haftada yani kesesi erkek bebek kesesine cok benziyor ama bebeğin kafa kemik yapısı kız gibi gözüküyor baika fotoğrafı var mı acaba?
Hilaldabaan Esra_4774 abla varda ikiside hep yüz üstü ya göstermiyor 4 ocakta detaylım var bakalım ama hareketlerini sol tarafımda hissediyorum hep doktorum 19. Haftaya kadar erkeğe benziyor dedi en son kontrolde kız dedi iki defa 🥹
Esra_4774 Hilaldabaan kızda yanılma olduğunu biliyorumda erkekte pek yanılma olmaz ya kızları genelde kordon vs erkek diye karıştıran çokoldu ama erkek nadir olur