turkan403 pera_ kız yok aynı yerden 🤭🤣 ben 5ay önce oldum güzel yaram var yani lazer kesim yapıldı biraz kabarik durabiliyo malesef
pera_ Nursl7 aynı nerden o zaman ya ben üç sene önce sezeryan oldum bi tarafı hala hissiz şimdi yine olacağım aynı yeri keserlerse tamamen doku kaybı olur 😑
turkan403 pera_ doktora bağlı ben hc blmyorum ama iknci tabiki çok zor geçti ve deli cesareti almişm sanki 3sezeryani göze aliyorum🤷
Ceviz6550 Aynı yerden değil benim iki tane iki üç cm lik ara ile dikislerim var benim üst üste iki sezaryen oldum
Ceviz6550 turkan403 hayır özelde oldum alt üst iki tane dikisim var aralarında ki mesefa de yazdığım gibi 2_3 cm falan var bende burda aynı yerden denilene sasirdim
Ceviz6550 turkan403 iki dogumumda da aynı doktora gittim aynı doktorum sezaryen ameliyatı yaptı bende iki tane hatta bu üçüncü hamileligim yine aynı doktoruma devam ediyorum demekki her ikiside oluyor bilemedim açıkçası bikini bölgesinde iki tane yazdığım gibi kesiğim var
Nursl7 @pera_ bu sefer benim halsiz olan yerimde o kadar çok hassaslaştı ki bazen temizlik yaparken uyuşuyor
Zeyy76 2 sezeryanım bi acık kist amelıyatım var 3 tane 2 cm aralıklarla kesi var. Orta kısmından sayısı bellı oluyor ama uc kısımlarda dikişler birleşiyor. Estetik dikiş oldugu ıcın abartı gorunusu yok ama ince cizgi halinde