Havvamina Anneler anne adayları hangi marka bebek bezine karar verdiniz? Ben prima düşünüyordum yalnız bebek için hiç de masum olmayan bi kaç olumsuz içerik yüzünden kararsizim molfix öneriyorlar deneyen eden var miii 🤓
SevgiTuracanlolu Havvamina her bebeğin teni farklıdır. Bende ilk başlarda pişik yaptığını duydum. Sonra sleepynin merhaba setini aldım inşallah bi sıkıntı yaşatmaz bize 🙏🏽
Ezgi14 Havvamina bi paket molfix almistim. Sonra burada post actim. Sleepy mi molfix mi diye herkes sleepy dedi. Merhaba bebek setini aldim. İlk sleepy kullanacagim eger iyi gelmezse diger secenekleri degerlendirecegim 🎀
Asyafasulyesi Ben 2 yıl önce iş için ibs fuarına gittiğim zaman sleepy firması ile tanıştım. Kalitesini ve diğer bebek bezlerine göre 1 adım önde gelişmelerini gözlerimle gördüğüm için kesinlikle sleepy kullanmayı düşünüyorum. Tabi bebeğim doğduktan sonraki teni ile uyumu daha çok önem arz edecek. Tavsiye ederim sanada
Hatice19 Sleepy hakkında güzel yorumlar aldığım için bende sleepy aldım çevremde kullananlar var memnun gayet