Ezgicelll34 Merhaba hanımlar 12 sinde çatlatma iğnesi olmuştum her gün test yaptım kontrol etmek için bugün negatif gördüm hayalet çizgi vs göremedim ama herkes 12.ci günde geçiyor iğne etkisi falan deniliyordu bir sorun yoktur dimi sonra pozitife dönebilir
Sudenaz0105 Ezgicelll34 daha az önce instagramda denk geldim yumurtlamadan 13 gün sonra tmamen yok olup 15 de yükseldiğini🥺
Edaacar-ozkan Ezgicelll34 ben 12. Günde öğrenmiştim hamile olduğumu canım ama o Güne kadar da test yapmamıştım
Ezgicelll34 Edaacar-ozkan bende bugüne kadar hep hayalet çizgi vardı bugün negatif ama internette 12 gün sonra iğne etkisi gider diyordu
sweetmom_ Edaacar-ozkan merhaba canım. Ben 10. Günde test yaptım pozitif çıktı acaba doğruluk payı var mı? Şuan 13. Gundeyim yarın tekrar test yapacağım İnşaAllah.
Ezgicelll34 Sudenaz0105 ya bende öyle gördüm ama bugün onuncu gün ve etki yok artık yoksa hep hayalet çizgiydi 10 gün boyunca o yüzden bu tık üzüldüm bi sorun mu var die
zey-nep11 Sudenaz0105 benimde yumurtlama 13 gun oldu dun test yaptım ngtf. Adete 5 gun var acaba bende ngtf dıye üzülmemelimiyim?? Beklim belki pozitife doner💐dimi🙈 -
Ezgicelll34 sweetmom_ valla iğneyi yaptırdığım günden beri her akşam kontrol ettim açıkçası sadece bu akşam negatif gördüm bakalım hayırlısı inşallah pozitife döner
Edaacar-ozkan sweetmom_ inşallah vardır canım doktorum bana çatlama iğnesinden 15 gün sonra test yap demişti zaten hamile değilsen 15 gün içinde hasta olursun demişti
sweetmom_ Ezgicelll34 ben hiç yapmadim çünkü yaptıkça strese giriyordum doktorum hiç aklına bile getirme dedi stresten uzak dur dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun canım 💞