SibelcanTosun Kızlar yaşıyan varmı ben gebelik oldugunu düşünüyodum çok gecikmiştim bugün pembe ve açık renk bir kan gördüm
momofmychildren SibelcanTosun canım ben çok açık pembe kanamayla hamile olduğumu anladım üç gün sürdü ama pedi doldurmuyodu bile üç günü geçmezse yerleşme kanamasıdir
SibelcanTosun momofmychildren ciddimisiniz 🫣 peki o dönemde yorgunluk konuşamıyıcak kadar halsizlik oldumu
Morlavanta1 Adetime 9 gün varken açık renkli pembe kanamam olmuştu 1 gün bile sürmedi, 3-4 gün sonra test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻🍀
momofmychildren turkan403 lekelenme bittikten 4 gün sonra yaptım silik çıktı iki gün sonra tekrarladim tam çift çizgi çıktı iki gün sonra da kan verdim yani lekelenmeden bir hafta sonra kan verdim netleşti
turkan403 Bende burda durayım benmde kahvrengi lekenmem oldu ama 18gun bugn regl olmdm hale dün öğlen test yaptm çıkmadı başına gelen oldu mu🤷
turkan403 momofmychildren aynen bende bekliyorum inşallah vardır hamilelik piskoljisne girdm cnku iyce 🤭🤣 sağ kasık ağrısı var mydi sizfe