elmaelmaelma Btlgndz o zaman çok şanslısınız. Kışın ekmek almak için fırına girdiğimde hep düşünürüm, üsttekiler kışın çok şanslı ama yazın ne kadar zor oluyordur diye. Demek ki öyle olmayabiliyormuş☺️
Btlgndz elmaelmaelma evet tek kötü yanı böcek oluyor evde fırından dolayı ne yaparsan yap geçmiyor böcek sürekli temizlik yapmak zorunda kalıyoruz
Zeynepli12345 ayseyma_omer 45 te yakıyorum 4 Petek çalışıyor evim çok sıcak oluyor tşörtle duruyoruz 1300 geldin
Esmasinn @"ayseyma_omer Bizimde bütün ev yanıyor 27*ye 1500 geldi bu ay 25 ,25,5 de yaptım bakalım kaç gelecek
Bsrrgl ayseyma_omer İstanbul’dayım 3 petek 37 derece falan ama bir süre full petek ya yaktım misafir var diye 500 falan geldi
Semasyy ayseyma_omer 5 petek yanıyor 32 35 40 derecelerde yaktım 614 tl gelmiş bazı zamanlar evde yoksam 30 derecelere indirdim kapatıp açmadım kapatıp açmak ekstra enerji yiyor. Sizinki aşırı çok gelmiş 800 tl falan olsa normal dicemde aradaki uçurum çok fazla bence kağıdınızı kontrol edin geçen ay yaktığınız metre küplerle bu ay gelen metreküp farkına bakın. Bir keresinde 150 tl gelen su faturamız 650 tl gelmişti şok geçirdim saati okutan kişi yanlış okutmuş farketmesek ödeyeceğiz. Yani anlıcanız onlarda hata yapabiliyor belki öyle bir durumdur
Ulviyedlnn ayseyma_omer aralik başında 37 TL geldi ara ara yakmistim soğuk oldukca bu ay nekadar gelecek bakalım 🤷♀️ niye bu kadar az geldi bilmiyorum su çok geliyor ama bize
Esraalic ayseyma_omer en son 1080 tl gelmişti 3 petek yakıyoruz 40 45 civarında pek ısınmıyor maalesef
melisinmutfakblogu ayseyma_omer daha bugün geldi faturamz fırından yeni çıktı 1281 TL cik 50 derece de sadece 3 petek yanıyor
SusamTanecigi Melike_4949 klima yazın kullandım rahat ettik ama kışın uygun olsa da tek bir yer ısınıyor genelde büyün ev ısınmıyor siz bilirsiniziz yine de
SusamTanecigi ayseyma_omer Kasım ayında 20 gün yaktık 450 TL geldi şuan tam açık ev ısısı 3n düşük 22 oluyor gün içinde 22.5 yada 23 arasında yanıyor 5 petek yanıyor termostat var bakalım nasıl gelecek qy başını bekliyoruz
FatSon9993 ayseyma_omer biz yakmadıgımız zaman 20 derece evin içi yakınca 22 çok birsey değişmiyor o yüzden yakmıyoruz😅🤭