Senneanlarsinya Merhaba 38+5 te doğum yaptım bugün bebeğim 14 günlük oldu ama daha şimdiden bi sürü hastalıkla boğuşuyor ciceğim. Önce sarılık oldu hala atamadı şimdi sürekli kusuyor o kadar az emiyor ki 10 dk falan anca sürüyor. Sonra kabız gibi büyük tuvaletini yaprken cok zorlanıyor kıpkırmızı falan oluyor ağlıyor sürekli. Daha snra kalbinde delik varmış ciğerleri kanı hızlı pompalıypymrus sanırım tansiyon ilacı verdi doktor daha 14 günlük bebeğime. Bi aşıdan bahsetti 5 doz yaptırmak istemedim artık dayanamıyorum. Napıcam ben cok korkuyorum ona bişi olacak diye hiç bişeyin decmzümünü bilmiyorum. 😭😭😭
tgbmerve Senneanlarsinya Alalh yardımcıniz olsun rabbim safi isminin hürmetine şifa versin evlat kolaymi , Dr araştırın sorun başka şehirlere bir bakın olmadı aklıma bu geldi sadece birkaç Dr a gösterin Rabbimin hazinesi sonsuzdur şifa versin yavrunuza ,gelir ve geçer bunlar inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Cagri1243 Canım öncelikle Rabbim şifa versin ben yeni bir gebe olarak çok üzüldüm inşallah bu günlerde geçer gider bebeğin sağlığına kavuşur ilerde kötü bir anı olarak kalır lütfen olumlu düşün herseeyin başı dua, geçecek bu günler de inşallah.
Senneanlarsinya Cagri1243 o kadar üst üste geldi ki psikolojim kaldırmıyor her hastalığa acaba bu da var mı diye belirti arıyorum.