ruveydarioz Hanımlar merhaba emsey hospitalda önerebilceğiniz doktor var mı bir de detaylı ultrason için fiyat bilginiz varsa paylaşır mısınız
Emel_34 ruveydarioz emsey kadın doğum doktoru olarak Gülcan hanıma gıdıyorum çok memnunum bıde Canan hanım var detaylıda 15 inde yaptım 2000 lıra
Mervesrsy ruveydarioz ben Canan Yılmaz’a gidiyorum ve çok memnunum detaylı ultrasonu sadece Oya Hanım yapıyor o da randevulu geliyor haberiniz olsun 2000 tl yaptırmıştım
Sare099 Emel_34 cihaz eski vs yazmış bir kaç kişi ama size verilen fotoğraf net miydi ? Memnun kaldınız mı
Emel_34 Sare099 yanı netti ama benınkı kendını çok gostermedı daha ıyılerını gördüm eskı olabılır yüzyıl ıcın yeni dıyorlar daha güzel dıyorlar
Neslina34 Yarın sabah Canan hanım doğum yaptircak bana onda doğum yapan varmi memnunum çok iyi Bi doktor doğumda nasıl olucak acaba merak ediyorum
Emel_34 Neslina34 süreç nasıldı acaba tam olarak normal doğum paketın ıcın de neler var ılgı alaka nasıldı çünkü bende orda doğum yapmayı düşünüyorum ılk gebelıgım nasıl olcak ne olcak hıc bır bılgım yok