Semre1407 Serendipity16 valla ben çok kolay randevu aldım gittiğimde bir kişi vardı önümde beklemedim 40-45 dk sürmüştü
Mineartcc Serendipity16 2 tane verdi , ki kızım biraz zorladı kendisini yan dönmüş yatiyordu hem incelemek için hem de fotoğraf için uğraştı biraz. Olsun bitsine getirmiyor ayrıca her hastane detaylida renkli ultrason da vermiyormus bilginiz olsun
Serendipity16 Melek57 çok pahalı değilmiş ama ocakta zam gelir kesin. Kaç dk sürdü ilgili bi doktor muydu ? Bi de perinatolog mu
Melek57 Instagram sayfası var inceleyin doktor Hakan gürbüz yarım saat kdr içeride kaldım ilgiliydi önce tek tek o anlattı snra soruları aldı sormak istediğin varmı dedi bana göre iyiydi evet uzman doktor sayfasını incelerseniz fikir olur
Naime662 baileys34 Pendik de cihantıp merkezin de yaptırdım ben 1 500 tl ye çokta ilgili doktorları benim doktorum da orada
Serendipity16 Mineartcc evet bunun hakkında özellikle bilgi aldım zaten hastaneden yalnız medical park öyle mi medipol de hayal bey ikisi aynı kişi mi acaba
Mineartcc Serendipity16 Ay siz yazınca fark ettim medipol pendik hayal bey , medicalpark değil kusura bakmayın 😅
Mariaa baileys34 ümaraniyede erbil çakar var 1100 tl yaptırdım nakit Zeynep kamilinde doktoru Doc perinatoloji
Mervesrsy baileys34 Pendik Emsey Hastanesinde yaptırdım tavsiye ederim ücreti 2000 tl idi ama 40 dakika falan baktı baya herseyi açıklıyor