Sabrusebat Kahvenin tadını unuttum desem yeridir, ilk zamanlar fazlaca dikkat ettigimden kafeine, sonra da gebelik şekeri çıkıp şekersiz sevmediğimden içemiyorum.
Betul709 esmerrmm ben içmiyorum. İçtiğim haftalar bebeğin gelişimi yani kilo alımı yavaşlamıştı. Bıraktım düzeldi bu ay çok şükür. Kafein fazlalığına dikkat etmek lazım. Düzeyli şekilde alışkanlık olmadan arada içilebilir
Betul709 esmerrmm doktor demedi ama ben fark ettim kilo alımı öndeyken azalmıştı. Hergün içiyordum kahve ama sadece kahveden değil. Kafein sadece kahvede yok çayda çikolatada ice tea gazlı içecek bunlarda da var hesaplamazsan kaçıyor miktar ve bebeği etkiliyor.
esmerrmm Betul709 aa yok ben sabah bi bardak aksam bi bardak acik cay iciyorum icmedigimde oluyor , onun haricinde meyve suyu gazli icecekler asla icmiyorum , kahvede icmiyorum ama arkadaslarimla bu aralar bulusunca iciliyor ondan , , senin ictigin gazli icecekler etkilemis olabilir
ArvenMom esmerrmm hamileliğimde sürekli tükettim aşırı bağımlıyım kahveye hiç bırakmadım hiçte birşey olmadı doktorum abartmadığın sürece birşey olmaz demişti
esmerrmm Tatar59 beeen 🙋🏼♀️ , sadece arkadaslarla bulustugumuz bicin iciyorum ortam oldugu icin o yuzden bi soram dedim 😂
OguzMoms esmerrmm Şuan 2.kahvemi içerken cevap veriyorum hergun mutlaka 1 fincan sütlü şekersiz içiyorum ara ogunlerimde bazende 2 ye çıkabiliyor 🤣