your1world 12 yaşında bir çocuğum var ve 33 yaşında ikinci kez anne oldum. İlk başlarda çok güzel ilk çocuk gibi oldu heyecanı, sevgisi.. şimdi 9. Ayımıza gireceğiz öyle çok hareketlendi ki günlerdir canımıza okuyor 🤦♀️ hastalıktan kurtulamadık, yetmedi parmağını gözüme soktu günlerdir tek gözüm kapalı acı içindeyim..kucaktan inmek istememesi de cabası .. eskiden çok sosyal biriydim yada eşimle hayatimiz çok heyecanlıydı. Şimdi de eskisi gibi olmak için çabalasak da olmuyor.. arkadaşlarımla akşam dışarda buluşmalarımız mazide kaldı.. balkona çıkmak bile lüks oldu çünkü bir an yanından ayrılamıyoruz🤦♀️evet sevgisi,herşeyini keşfetmemiz falan çok özel ve güzel ama inanın bı yaştan sonra zor geliyormuş yada bana öyle geldi.. keşke 5-6 yıl önce rabbim nasip etseydi de bu kadar zorlanmasaydım diyorum bazen . Yıllarca da çocuğum olsun diye çok uğraştım ama tam vazgeçtiğim anda geldi 😇Herkes zorlanacak diye birşey yok ama belki siz çok zorlanmazsınız. Yaşadığım tecrübeyi yazmak istedim.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..