Cigdemmmm0 Merhaba kızlar gebelik öncesi folbiol 5 mg kullanmaya başladım ancak mg çok fazla olduğunu ve zararlı olduğunu öğrendim daha önce kullanıp sorun yaşayan varmı
Gul_anne34 Cigdemmmm0 Daha önceki iki hamileliğimde kullandım bir zarar görmedim elhamdülillah ama şuan yine hamileyim farklı yazdı doktorum onu onermiyorum dedi
tgbmerve Cigdemmmm0 ne gibi bir zararı varmış sizden duyuyorum , gebelik öncesi aylarca kompleks vit kullandım 12+3 um hala Dr um veriyor , şu son hurafelerden bahaediyorsaniz eğer otizm gibi oturup otizm in alt nedenini araştırmanızı tavsiye ederim
mombarbie_ Cigdemmmm0 çok fazla kullanan var herhangi bir sakıncası olmaz doktorunuz ne zamana kadar kullanmanızı öneriyorsa o zamana kadar kullanmaya devam edin
cokbilmismom Cigdemmmm0 folbiol doktorlar sanırım devlet karşılıyor diye yazıyor sağlık ocağındaki yazmıştı bana çok kullanmadım bir kutu hamilelik öncesi kullanmıştım. Kendi kadin doğum doktorum multivitaminde içeren folik asit verdi daha iyi bence böylesi ismi vifolic doktorunuza sorun isterseniz. Hamilelik öncesi bir ay kullandık şimdi 17. Haftadayım hala kullanıyorum
Cigdemmmm0 Çok teşekkür ederim herkese 🫶🏼🫶🏼 folbiol ile ilgili biraz araştırma yapmıştım. Mg yüksek olduğu için YouTube da videolarda bebek gelişiminde sıkıntılar olabildiği söyleniyor. Bende panikledim biraz