Yagmurltn Herkese selam geçen gece düzensiz ağrılarım vardı ilk gebeliğim olduğu için acile gittik nstye bağladılar bebeğin kalp atışları düzensiz ve hızlı diyip serum taktılar sonra açıklık yok diye gönderdiler bu durumu yaşayan var mı
Sevil0404 Yagmurltn Dediğiniz şey bizimde geçen hafta başımıza geldi 36. Haftada yani şuan 37 olduk aynı şekilde serum bağlandı açıklık var mı kontrol edildi olmayınca gönderdiler ve günlük olarak hareketlerini takip et 10 ve üstü olması lazım dediler şuanlık bi sıkıntı yok sizde dikkat edin🥺
Kubra553461 Yagmurltn ben ilk kizimda yaşadım dogum sancilarim vardi kalp atislari cok yuksekti taşikardi deniliyor kalp atisi yuksek olunca bana doktorum heyecan yaptigi icin oldugunu soyledi dogumu baslatiyordu cunku kizim ve 3 gun hastanede yattim serumlarla dogumu durdurup gonderdiler 3 hafta sonra da normal dogum gerceklesti cok sukur kalbinizi ferah tutun
Asus1 Benim de oldu doktor olabilir dedi susuz kalırsak olma ihtimali artıyormuş bol su içmek lazımmış
Yagmurltn Her zaman hareketleri yavaştı bizimkinin su da çok tüketiyorum ama 1 haftadır falan regl olcak gibiyim ve belden aşagisinda uyuşma eklem agrialrim var
Sevil0404 Yagmurltn Doğum zamanı yakalaştıkça regli ağrısı dediğiniz ağrılar olabiliyormuş yalancı doğum ağrıları gibi birşey ben çok yaşamıyorum ama aşağı kısımda baskı var bende de çok fazla hiç yürüyemiyorum 🥺🥺
-28- Bende 34. Haftada ilk nstye girdim kalp atışları inip çıktı bide bebeğim çok hareketliydi sancı bi ara 40lara kadar çıktı endişelendim ama doktorum bişey yok normal dedi