Nurov Bana da bakın, bi oğlum var, kızı tadarsam sevinirim erkek olursa da sevinirim çünkü erkek bebe delisiyim, hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah 😍
elidaa La_Liberte 16 da bacak arasında kordon vardı önce erkek der gibi oldu sonra kordon olunca bidaki sefere bakalım ama ben kız hissediyorum demişti 20. Haftamda başka bı doktor degilasistam baktı bu erkek dedi gönderdi ama Allah biliyor ya içimdeki his hala kız diyo tabi bilmiyorum herşey den önce sağlıklı olması 24 te bida gidicem bakalim ne dicek 🤔
La_Liberte elidaa yani tabii ki doktordan daha iyi bilecek değiliz 🙈 sonuçta uzun uzun bakıyorlar. Ama yani fotoğraflarınızda hiç erkek bebek görüntüsü yok bence ☺️
Esraalic La_Liberte haftası erkendi o yüzden biraz şüpheliyim 14+1 de gitmiştim 13+3 göründü ultrasonda
La_Liberte Esraalic aşkında 14+1 erken değil ama sizin daha küçük görünmüş. Ben oğlumu 14. Haftada öğrenmiştim mesela .
elidaa La_Liberte smdi aradım 182 devlete gittgim.icin randevu yok maalesef napcam bilmiyorum ozellerde çok pahalı bide 2. Çocuk şartlar zor maglumm tek maaşla ev dönünce sahada zor 🙄
La_Liberte elidaa ayy haklısınız ya. Benim yaşadığım şehirde maalesef detaylı ultrason yok. Bir önceki hamileliğimde başka şehre gitmiştim. Ama bu kez gitmeyeceğim. Kuzumla birlikte zor olur. O kadar saat onu kimseye de bırakmak istemiyorum. Siz cinsiyet için söylüyorsanız eğer. Devlette asistan dışında uzman bir doktora gösterin. Kız diyecek bence.
elidaa La_Liberte Ay hadi inşallah bakalaim bu kez farklı doktora gidicem bide o baksın bakalım farkli bı hastaneye
La_Liberte Bal2024 ayy sağlıkla gelsin inşallah ☺️ bu arada hangi doktora gidiyorsunuz Siirt’te? İsmet bey mi?
La_Liberte Bal2024 anladım onun ultrason cihazı çok iyi. İbni Sina yazıyordu ultrason fotoğrafınızda o yüzden sordum ☺️
Bal2024 Bal2024 ben bir türlü karar veremedm Ahmet bey çok iyi doktor ama hastane pis Abdullah beyde idare eder ama hastane daha. İyi temizlık açısından
Berna_59 La_Liberte ay şuanda ben de bi tereddütte kaldım 10 haftalıkken erkek demişti doktorum ve bende direk erkek dedim çıkıntıyı görünce 13 haftalıkken yine gittim yine aynı erkek dedi ve yine çıkıntıyı gördüm ama siz böyle değince bi acabamı dedim şuanda 16 haftalık hamileyim detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor acaba 😇🙏
La_Liberte Berna_59 13. Haftada da söylemişse erkektir o zaman ☺️ama hazırlık için beklemekte fayda var. Detaylı 18-24 haftalar arasında yapılıyordu sanırım . Ben 22. Haftamda yaptırmıştım mesela.