nurhuma17 Çok erken değil mi ya , mahvetti sağ kaburgamın batmasi 19+3 deyim artık ayağa kalkıp biseyler yapmak işkence gibi bana boyuna uzanıyorum batmasın diye aynı durumda olan var mı acaba? Var ise nasıl bir yol izlenmeli ne yapmali 🥺
Mervekaram22 nurhuma17 kuzum benimde o haftalarda öyledi doktor kas gevşetici yazmıştı. Nefesimi kesiyordu hamd olsun geçti ama iki haftaya kadar yanlış hatırlamıyorsam çektim . Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻
_Tazeanne nurhuma17 of bir haftadır mahf etti beni 21 haftalığım aile hekimine gidip tahlil sonucu alana kadar canım çıktı resmen ayağa bile kalkamıyorum 😕😕
Rumeysa-Tok nurhuma17 benim de o haftalarda başladı be şuan 27+6 günlük hamileyim haylan var ve çok canım yanıyor iş yapamıyorum resmen benimde sağ tarafım yatıp Uzanıyorum sağ elimi yukarı kaldırıyorum bir süre öyle durup bekliyorum geçiyor ama sonra hemen yine ağrım batma başlıyor
nurhuma17 Mervekaram22 çok teşekkür ederim arkadaşım hepimize Rabbım kolaylıklar nasip etsin doktor kontrolünde dile getireceğim inşallah geçirecek birseyler verir🌷
nurhuma17 Rumeysa-Tok Rabbım zorumuza kolay eylesin inşallah çok aci veriyor maalesef aynı senin gibiyim inan.
Rumeysa-Tok nurhuma17 amin inşallah evet çok acıyor ama her bir zorlugun her acının sonunda güzellik vardır bizlerinde bebeklerimize kavusucagimiz gün inşallah😊