Kahverengi Alminaergin ikinci gebeliğim 20 haftalık olduk cumartesi detaylı randevumuz var heycanlıyım 😊
Alminaergin Kahverengi y’a çok güzel hangi hastaneye gidiyorsun ben yarın şehir hastanesine gidiyorum yeni acilana bakalım nasıl
Kahverengi Alminaergin ben medstar fatih gündoğdu ya gidiyorum ilkindede ona gitmiştim detaylı ultrason için özel bir kliniğe gideceğim
mlkechnn Alminaergin ikinci ilkini kaybettimm.. Hangi doktora gidiyorsunuz biz medstar topçularda murat doruk
buket07 Alminaergin antalyadan selammmm 😍 30+4 oğluşumla. İkinci çocuğum olacak allahın izniyle 🩵 Medstar topçular fatma hanıma gidiyorum 1 ocak itibariyle doğum ücreti 23.500 olacakmış bi tık üzgünüz. 🥹
mydeno13 buket07 ah keşke zam yapmasalar dünya parası oysa 5 dakika sürüyor seceryan normal bilmiyorum ama cidden çok pahalı bende Fatih hocaya gidiyordum doğum çok pahalandı
buket07 mydeno13 ilk kızım fatih hocada oldu doğumda çok pasifti ebeye bıraktı ve ebe kızımj karnımdan çıkaramamıştı. Videoları izleyince şikayetçi olacaktık sırf uğraşmak istemediğim için eşimi ikna ettim
051020antalya Alminaergin 31+4 de doğum yaptım cumartesi günü Antalya anadolu’da bebeğim küvezde hepinizde dua bekliyorum 🥰🥲