ElifKarata Aybarssmom_ sürekli senin postlarini görüyorum 🤣🤣🤣 kız Bi rahat ol ya stres yapma herseyin bir zamanı var rabbm sagsalim kavuştursun
Memolininannesi Aybarssmom_ valla ben anlamadım bi fark yoktu doğum anında haraketleri azdı onun dışında kanala girdiğini vs hiç anlamadım
Aybarssmom_ Minigiim-vebenn52 ElifKarata Tek millet tek yürek bu olayı bekliyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ay yatmaktan da sıkıldım böyle araştırıp duruyorum işte 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Essss1987 Minigiim-vebenn52 Benm dünden beri öyle azaldı hareketleri.37+5 im şuan.Ondan mıdır acaba.Arada dürtüyorum öyle hareket ediyor
BTAU Aybarssmom_ canım benim kaynanam karnın göğüs altından üç parmak inerse doğum yakındır derdi. Öyle oldu benim üç parmak indi iki gün sonra doğurdum😀
Baahar4549 Aybarssmom_ 1-2 gün önce annem de bana tarif etti 3-4 parmak diye ben de sizin söylediğinizin aynısını söyledim 😄 haftalarımız yakın diye hatırlıyorum kaç haftalıksınız şimdi?
Egemoms1303 Aybarssmom_ cinimm senin bi ara öyle bir rahatlama olmuş muydu ben mi karıştırdım ki 🤭 midendeki baski kalkmış gibiydi gibi geliyor 😁
Aybarssmom_ Egemoms1303 ay evet evet o makat gelişli döndüğü zamandı kuzu ama o zaman kanala girmemiş dönmüş demişti sadece 🤩
Melodimm Aybarssmom_ Dogurmak için uğraşiyoruz resmen😂😂🤣🤣Sen dogurdukdan sonra post aç “Sonunda dogurdum”😂😂♥️
Edakrpnr_0 Aybarssmom_ benim bebiş kanala inmiş bu hafta 39 girdim dün doktor kanala inmiş dedi zaten 1 haftadır rahat nefes alıyorum göbeğim aşağı düştü birde bebeğin tekmelerini alt bölgemde kasıklarımda hiseddiyorum 1 haftadır kanala girdiği içinmiş sanırım
Aybarssmom_ Senem112 34te döndü canım anladım çünkü gerçekten bebeğim çok yukarıdaydı otururken rahat edemiyordum konuşurken bile nefes nefese kalıyordum rahatlamıştım döndüğünde