inarches Kızlar 28 haftalığız ama benim cimcime arada okadar hızlı hareketler yapıyor ki titrer gibi pırpır hissediyorum hareketlerini sizede oluyor mu acaba?🙈😄
Rbytkn inarches evet bir iki gün önce aynı post açılmıştı ve yaklaşık aynı haftalardı yorum yapanlar Bizimde öyle deprem titreşim gibi oluyor 🥰 Sağlıkla kavuşun inşaAllah 🤲🏻🌸
Mervetns inarches ay en güzel zamanlar titresin dursun. Ondan sonra öyle hızlı büyüyorlar ki. 1 bedene 2 kişi sığışmaya çalışıyoruz 😂
mombarbie_ inarches aaaa evet ben ona minik kelebek diyorum cunki sanki kanatlarını cirpiyor içeride 🥰🫠
inarches Rbytkn Amin hepimiz inşallah sağlıkla gelsinler🤣Artık ne yapıyorlarsa içerde gerçekten iş makinası çalıştırıyor gibiler🙈🤣🤣
inarches Rbytkn Bazen deprem mi oluyor acaba diye hissettiğimde oldu olduğum yerde sallandığımı hissettim 🙈🙈🤣
Rbytkn inarches evet ya çok acaip mini minnaccuklar ama Rabbım onları ne muhteşem şekilde yaratıyor ki bu kdr hareket edebiliyorlar ❣️
inarches Rbytkn Kesinlikle nekadar şükretsek az minnacıklar ama hareketleri çok kuvvetli Maşallah Sübhanallah 🤲🏻😍Sağlıkla zamanında kucağımızada almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🥰
inarches mombarbie_ Evet kesinlikle öyle ve bu duyguları yaşamak çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻😍
Birannis Benim kız da öyle her seferinde avizeye bakıyorum deprem mi oluyor diye tüm vücudumu sarsıyor resmen 😃🥰