mother2 muhammedinannesi1 evet bende 23 haftalikken serklaj oldum yattım 1 buçuk ay ayytim sonra da kalkmadım çok 40 haftalık doğurdum ama sakın kalmak çok önemli 37 de acilmisti ama dikism ama doğmadı kızım sezaryen oldum normal bekledim olmadı 😁
muhammedinannesi1 mother2 maşallah :) daha önce peki düşük ya da erken doğum yapmış mıydınız acikliginiz neyden kaynaklıyliydi ve kac mm di
mother2 muhammedinannesi1 erken dogumum var bir tane bunda da rahim ağzı 18 mm di serklaj atıldığında
muhammedinannesi1 Momofelisa açıklığı için tekrar gittim 5 mm kısalığı da 19 dedi doktor perşembe perinatolojiye gideceğim
muhammedinannesi1 Momofelisa farklı doktora göründüm perşembe de farklı doktora gidecegim hepsi birsey diyor
Senatr muhammedinannesi1 bende 17+4 te, 9.9mm rahim agzı, 1 cm açıklıkla acil serklaj oldum. 25+4 olduk çok şükür
Senatr muhammedinannesi1 hastane ve sağlık ocagı hariç evden cıkmıyorum genel olarak yatarak geçiyor ama evin içinde de dolanıyorum iş filan yapmıyorum hiç.
muhammedinannesi1 Senatr anladım Allah kolaylık versin bende yarın doktora gidecegim bakalım ne zamana gün verecekler :(
Senatr muhammedinannesi1 hayırlısı olsun korkulacak hiç bir şey yok önemli olan erken teşhis ve önlem,zaman geçiyor öyle böyle anlamıyorsunuz, vakti gelince sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰
muhammedinannesi1 Senatr amin inşallah çok teşekkür ederim saglikla bebeklerimize kavuşuruz inşallah 🤲🥰