gokcen3232 32 haftalık hamileyim. Ciğerlerim sökülecek gibi öksürürken. Balgam söküyorum. Hafif burun akıntısı var. Baş ağrısı var. Boğaz ağrısı var. Siz ne gibi şeyler yapıyorsunuz hastalanınca
Mervetns gokcen3232 20 gün çektim canım. Asist pediatrik şurup yazmıştı doktorum bir tek o iyi geldi öksürüğüme. Onun dışında doğal yollarla kurtulmaya bakacaksın. Birde hava nemlendirici aldım geceleri onu açıyorum. Nefesimi rahatlatıyor.
gokcen3232 16Busra41 başka önerileri oldu mu ? Şöyle yap böyle yap diye? Zencefilli bal yapıyorum . Suyuma limon sıkıp içiyorum ama zararı olur mu emin olamıyorum
Eflinlina gokcen3232 canım bende seninle ayni durumdayım ben bala kimyon atıyorum az bişi yiyorum öksürüğümü alsın diye cünkü öksürürken heryerime kramp giriyor bide sicak su içiyorum hep
16Busra41 gokcen3232 siz doktorunuza sorun ama zencefil düşük yapıyor demişti doktorum Ihlamur bitki çayı hepsi yasak
gokcen3232 Eflinlina bebek zarar görür mü ki ? Çekincem o yüzden. Bir şeyler yiyesim gelmiyor. Bir de kasık ağrım var
Eflinlina gokcen3232 abartmazsak hiç bişi olmaz allahın izniyle benimde cok oldu kasık agrılarım bu gün daha iyiym şükür
Duygu8178 Benimde aynı. Sunizit olmuşum. Antibiyotik ve gargara verdi doktor. Başka birşey vermedi. Ilık ballı limonlu su. Ihlamur bal limon meyve ve bol su onerdi.
gokcen3232 Mervetns soğuk üfleyen mi sıcak üfleyen mi aldın oda nemlendiriciyi. Ben de almak istiyorum. Hangi marka aldın
Duygu8178 gokcen3232 kaç haftalıkken yasak bilmiyorum ama 22 haftalıkken doktoruma sormuştum öksürük için ıhlamuru önermişti.