Denizbllt Yakınlarda doğum yapanlar yada yapacak olanlar fiyatlarla ilgili hastanelerden bilgi alanlar var mı acabaaaa
karansmom_ Denizbllt egepolda doğum yapacağım. Bugün görüşme oldu. Ocak tan sonra zamlanma olacak. Bize ocak ayı için 36 bin tl denildi şubatta 45 bin olacakmış
Nurmert Denizbllt ben 30kasımda Çınarlıda doğum yaptım. Hastaneye 14.200 ödedik, doktorum dışarıdan geldi doktoruma da 25bin ödeme yaptık
ilaydakaya-21 Denizbllt merhaba ben 7 aralıkta egepol de oldum doğumu mu 25 bin tabi masraflarla 40 i buldu öyle sadece 25 bin gitmiyor hemşireleri çok ilgili okdr uğraşıyolr insnla iyiki orda yaptm ama 45 bin çok sacmalatmslr yani bukdr yükseltme norml dgl
Denizbllt karansmom_ heyy maaşallah .. Sanki yüksek değil mi . Can hastanesine gidiyorum ama doğumla ilgili hiç konuşmadım buradan gidenlere sorayım dedim izmir de durumlar nasıl
SenaaaNurrrr karansmom_ evet bana da aynısı denildi az önce şok oldum. 25 binden 45 bine nasıl çıkarılıyor anlamıyorum. Çınarlı hastanesine sordum ocakta dahil olmak üzere 19.700 dedi. Egepole artık güvenmiyorum uyuşmazlık iğnesi için 1.500 TL ile 4 bin TL arası her biri ayrı fiyat söyledi
Dileksue karansmom_ bizim ocakta dogum olacağı için aralığın başında fiyatı sabitledik 25 bine şuan şok oldum fiyat nasıl baya artmış 🙄
Enas2365 karansmom_ geçen cumartesi Ocak ayı için fiyat sabitledik 25 bine. Size neden 36 dediler acaba. Sizin doğumunuz ne zaman olacak?
karansmom_ Denizbllt ama içerisinde paketler var. Şerbet , kapı süsü. Fotoğraf, 1 gün kalma, muayene ücretleri vs
SenaaaNurrrr Denizbllt kesinlikle çok yüksek.. napıyor egepol anlamıyorum. 25 binden birden 45 e çıkarıyor sabitleme yokken birden sabitleme yapıyor 36 bin oda..
Arzuemre Denizbllt bende can hastanesine gidiyorum salı günü sordum suanki güncel fiyat 30 binmiş. Ben ocakta doğum yapacağım için yine güncellenir fiyat
Cgdmerl Denizbllt ben de Can hastanesine gidiyorum 25k yılbaşında zam gelecek demişlerdi, bir kişi de burada en fazla 35k olacakmış zam oranı net değilmiş demişti, başka birisi de asgari ücret oranında zam yapacaklarmış yazmıştı
Denizbllt SenaaaNurrrr ne saçma ocakta doğurursan 36 şubatta 45 ne demek. Zamanım şubatta doluyorsa suçumuz ne yani . Gerçekten saçmalık ya ayıp daha doğrusu
SenaaaNurrrr karansmom_ benimde doktorum orada ama bana çok aşırı derecede pahalı geldi diğer hastaneler Ocak dahil zam yapmazken egepolun yapması beni şaşırttı.. rabbim hakkınızda hayırlısını versin
canss_96 Denizbllt Bende sorduğumda 25.000 tl demişlerdi sezeryan veya normal doğum olarak ayırmadılar içerisindr mini oda süsleme ve işitme testi var dendi ocak ayında fiyat değişicekmiş
SenaaaNurrrr Denizbllt aynen öyle.. kime ne tuttururlarsa işte 25 binden 45 bine çıkıyor birden bire hemde.. ocakta sabitleme yaparsan 36 bin ama..
User2904 Ayy kızlar benim de doğumum Nisan sonu mayıs başı egepolde düşünüyorum doğumu ben şimdi 45 bin tlden mi yararlanacağım ne saçmaaaa 🥲🥲 acaba bu fiyatın içinde ne var bilen beni aydınlatabilir mi
Denizbllt User2904 45 bin tl den yararlanmıyosun canım 45 bin tl den kazıklanıyoruz 😂 ben can hastanesine gidiyorum ama hiç bilgim yok doğumla ilgili
Denizbllt SenaaaNurrrr doğum bu ama ne olacağını bilemiyoruz ki . Valla allah yardımcımız olsun kaç haftalık sizin bebik
Denizbllt SenaaaNurrrr sizin yaklaşmış maaşalah. Benim var daha ama piyasayı öğreneyim demiştim. Maşallahı varmış benim de mart sonunda allah nasip ederse