Sudelina2 Merhaba kızlar 7+4 günlük hamileyiz mide bulantım çok fazla doktor prilam verdi sabah akşam 2 tane ama bana mısın demiyor mide bulantım geçmiyor doğal yollarla şunu ye geçer dediğiniz birseyler var mı çubuk kraker ve leblebi hariç 👀😁
Gzlhn Sudelina2 7+3 teym bende prilam verdi doktorum fayda etmedi dramamine verdi oda fayda etmedi kesmiyor hiç bişey kraker yiyip kraker kustugumu bilirim…27 aylık oglum var suan ona 17. Haftaya kadar kusmustum acilde serum taktırdım yok hiç bişey fayda etmiyor leblebi kraker elma hiç bişey kesmiyor bulantımı
Nili4321 Sudelina2 ben 35. Haftadayım hala prilam içiyorum geceleri uyumadan önce 2 tane için o şekilde işe yarıyor
_ruyaninannesi_ Sudelina2 peki ben 37 haftalık olmama rağmen hâlâ yaşıyorum rabbim yardımcıniz olsun 🤲
Sudelina2 Gzlhn ay suan daha çok üzüldüm bende hiç bitseydi yiyemiyorum zorla zorla yemeye çalışıyorum mideme az da olsa birsey girsin diye ama zaten progestan kullanıyorum aşırı yorgunluk halsizlik hep yatıyorum neredeyse ne olucak böyle ya bu mide bulantısıyla başımız dertte 🤷♀️
Gzlhn Sudelina2 bende sabahtan beri zorla yiyim diyorum yok yedigimde geri cıkıyor akşama kadar halsizim bende yatıyorum üstelik 27 aylık oglumla cok zorlanıyorum cok zor bi an önce biter inşallah bulantımız
Sudelina2 _ruyaninannesi_ ay vallahi Allah yardımcımız olsun 🙏 zor vallahi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin