Minos02 Kızlar 14 haftalık gebeyim sanırım bitlendim bit şampuanı vs kullanabilirmiyim bilgisi olan varmı acill lütfen 🥺
Melodimm Minos02 Ben bit sampuani kullanmistim ama işe yaramamisti.Sonra saçıma kına koydum.Ise yaradı.
Linatkgl Minos02 ah sorma 25 yaşındayım Hayatım boyunca ilk defa bende bit çıktı gebeyim birde ne yapsam 😟😟
ocak2021 Minos02 bitler keskin kokularda ölürler size tavsiyem sirke sulandırıp sürmeniz ve 2 saat bekletmeniz sonrasında duş alıp ince telli bit tarağı ile taramanız
Seher1616 Bence kullanma derine etki edecek zararlı olabilir içeriğindeki şeylerden dolayı tara bol bol kestir başka yapacak pek bişey yok ama kullanma bence sakın benim görüşüm derine değecek ve içeriğinde kimyasal var
ZehrAren Bende de oldu ama doktor tavsiye etmedi.Eczane sadece spreyi kullan dedi ona da cesaret edemedim.Kaynar suyla yıkandım bit tarağı ile saçımı taradim.Bide kına yaktım saçıma.kınadan sonra geçti kurtuldum
Meryemgrcy Duşta bit taragiyla tarayarak yika saclarini sonra Lavanta yağını kulaklarinin arkana ensene falan damlatabilirsin bir süre Minos02
_ruyaninannesi_ Minos02 sık sık banyo yap saçlarını tara ince bit tarağıyla evdekilerde varsa onlara bit şampuanı al çarşaf falan hepsini yıka
Rozalii-67 Minos02 elma sirkesi suyla karıştırıp yikayin başınızı ama fazla deil bit ilacı kesinlikle kullanmayin