Zhra42 turkan403 Bende yaklaşık 10 11 ay görmedim üçüncüden sonra öyle oldu haa gelmediği zamanlar test alıp bakardım. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah
Masidegulsuna Silaybooo123 kimyasal gebelik ayından snra 1 kere adet gördüm sonra gebe oldugumu anladim .
Ecexxxxxx Ben kimyasal mıydı bilmiyorum ama düşük sonrası 3 ay korundum psikolojik olarak sonra denemeye başlayalı 5-6 ay oluyor henüz gebe kalamadım😞
Silaybooo123 Ecexxxxxx canınızı sıkmayın beklemek çok zor biliyorum ama yumurtlama günlerini ve adetinize 5-6 gün kala son güne kadar deneyin çünkü adete 1 hafta kala çatlamaya hazır yumurta oluyor tutma ihtimali var.
Ecexxxxxx Silaybooo123 çok teşekkür ederim inşallah olur bu ayda düzenli olarak denemeye devam ediyoruz.. moral oldunuz bana sizin de gönlünüze göre olsun inşallah 🙏🏻
Mevlude_Sahin Silaybooo123 Benim değil ama kuzenim öyle oldu. Kimyasal gebelik geçirdi şuan 9 haftalık hamile, ikisi arasında 4, 5 ay kadar zaman var diye hatırlıyorum
Meryemgrcy Silaybooo123 Benn varımm. Kimyasal gecirdim ardından adet görmedim hamile kaldim şimdi 26 haftadayiz💜
Beyza2727 Silaybooo123 ben canım test de çıkmıştı ama tekrar diğer ay hamile kaldım hata kimyasal dan sonra hamile kalma şansın yüksük diye biliyorum