Silaybooo123 Erkekdilara1 çok şükür ne güzel bende kaldım 6+1 iz ama korkuyorum sevinemiyorum korkudan bişey olur diye Rabbim göstermesin
Silaybooo123 Bbk88 inşallah ben çünkü kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra tekrar adet olmadan hamile kaldım şuan 6+1 olduk ama korkudan sevinemiyorum ara sıra ağrılarım olduğu için Rabbim yaşatmasın tekrarını bekleyen isteyen herkese de nasip etsin
Silaybooo123 Kanalize ben şuan hamileyim 6+1 çok şükür Rabbim’e ama korkudan sevinemiyorum bişey olur diye
Silaybooo123 _ruyaninannesi_ çok şükür tekrar nasip etti Rabbim 6+1 olduk bugün ama öncekinden dolayı korkudan sevinemiyorum Rabbim bunu bize nasip etsin tekrarını yaşatmasın
Silaybooo123 turkan403 şey kimyasal gebelikte sonuç pozitif çıkıyor kanda testte de öyle çıkıyor ama yükselmesi gerekirken düşüyor beta kanama da oluyor kişiden kişiye de değişir o ama acısı da çok farklı oluyor Rabbim tekrar yaşatmasın
turkan403 Silaybooo123 amin raabim isteyen herkese nasip etsin ben biraz daha beklym test gene yapm olmasa benm kimyasal degildr bence dün öğlen yptm negatif çıktı testm cnku 18gn oldu bekliyorum
turkan403 Bbk88 teste çıksa kan vericem kmi.diyo da.erken çıkmaz bekle braz anlmdm giti kan mi versm npsam
Silaybooo123 turkan403 bazen yerleşme kanaması da olabiliyor ama o adet gibi değil peçeteye sildikçe geliyor kahve rengi tarzında