Sukoo33 Merhaba 7 haftalık hamıleyım 1 gun önce koyu kahve lekelenmem oldu halada devam edıyor. Doktorum yerlesme kanaması olduğunu soyledı düşük önleyici iğne ve hap verdi. Aynı durumu yaşayan var mı kafam çok karışık ve tedirginim
turkan403 Sukoo33 başıma gelmedi ama eyer yoğun kanma yoksa korkma canm iğne hap da vermiş ztn sağlıkla kucağıniza alın inşallah testnz ne zaman çıktı pozitif acaba bu ayn2snde bnmde kahvrengi lekenmem oldu kesildi regl olmdm hale 18gn oldu bugn dün öğlen test yaptm çıkmadı
Lavinya24 Sukoo33 benim 3 hafta sürdü canım kahverengi lekelenmem 5.haftadan 8.haftaya kadar. Kırmızıya dönmediği sürece korkma demişti doktorum hiçbi sebep yoktu bebek iyiydi ama olmuştu işte sonra bitti kendi kendine çok kişi yaşıyp bunu
beyzasen Sukoo33 merhaba benimde tam 1 haftadır kanamam var ilk günlerde biraz daha yoğundu 2 3 gündür lekelenme şeklinde doktorum herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Böyle bir durum yalan var mı? Bu arada sizede çok geçmiş olsun
Bal2024 Sukoo33 5 haftalıkken bendede olmuştu parlak kırmızı olmadığı sürece korkma demişti doktor kendını koru, çok sıcak duş alma, ağır kaldırma uzanma dınlen vs demişti
Sukoo33 İnşallah teşekkür ederim 🙏🏼 ben adetımden once yaptım testi silik çizgi cıktı. Daha sonra kan testi verdim. Hastane aciline gidip kan verebılırsın eğer adetin düzenli ve bu ay olmadıysan betana baktır. İnsallah vardır gönlünüzce olsun
Sembur beyzasen benimde beta hcg 214 daha kesem oluşmadı küçük olduğu için ama kahverengi siyahımsı akıntılarım oluyo inşallah normaldir 🙏
Lik Benim de 8. Hafta oldu 10. Haftaya kadar devam etti lekelenme. Doktor kafana takma dedi kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi. Sen de stres yapma lütfen
beyzasen Sukoo33 hayır bel ağrım yok ama ben bundan 8 ay önce bi düşük yaptım o yüzden çok korkuyorum.
Lavinya24 Sukoo33 içinizi ferah tutun dediğim gibi kırmızıya dönmediği sürece korkma demişti doktorum kafana takmadan devam ediceksin yapıcak bişey yok demişti hiç panik olmamıştı bende korkarak bekledim ne yazık ki ilk gebeliğim tecrübe yok. Düşük önleyici de vermiş hiçbir şey olmaz inşallah☘️
Sukoo33 beyzasen ay çok geçmiş olsun umarım sağlıcakla bebegınızı kucagınıza alırsınız 🙏🏼 düşük yaptıgınızda belirtiniz ne oldu hatırlatmak istemem ama bende korkuyorum düşükten
beyzasen Sukoo33 o zaman hem kanamam çok daha yoğundu hemde dayanılmayacak bir ağrım vardı birde ateşlenmiştim. İnşallah bebek bekleyen herkes sağlıcakla evladını kucağına alır.
Seval0Seval Sembur canim benim betam 176 çıktı dün gece az önce silerken akıntıyla karışık leke geldi normal mi silince
Sukoo33 Seval0Seval Seval0Seval evet yerlesme kanaması senın kı koyu renk olmadıgı surece sıkıntı yok . Sen sadece dinlen akıntın koyuya dönerse mutlaka doktoruna söyle