Cerenbelis1 ELFomr hediyelik için sandal hediyelik eşyaya bakabilirsiniz instagramdan hem çok uygun hemde çok ilgililer istediğinizi yapıyolar
Cerenbelis1 ELFomr hediyelik için sandal hediyelik eşyaya bakabilirsiniz instagramdan hem çok uygun hemde çok ilgililer istediğinizi yapıyolar
Kubraygt İnstagram pembemaviatolye bizim sayfamız güvenle alışveriş yapabilirsiniz 🌸🌸 çok bebek hediyeliği çalışmadık son dönemde ama görsel iletirseniz yardımcı oluruz 😊
Aayyss tugcesakzci bende kapı süsünü kendim yaptım 900 tl olan ürünü onların söyledğne göre ben 300 tl ye yaptım çikolata hazır alıp baskı yaptırdım yapıştırcam hediye içinde temaya bağış yaptım magnet gönderecek
tugcesakzci Aayyss evet fiyat konusunu gerçekten çok abartıyorlar yazıktır günahtır ya bende dedim herşeyi kendim yaparım diye cidden de yaptım hem el emeği oldu hem de benim için uğraş oldu
Ezgi0101 ELFomr instagramda Feyza’nın cicileri var o sayfadan yıllardır yaptırıyorum hem kapı süsü hem magnet çok yaptırdım işçiliği ve karakteri güzel bir satıcı kesinlikle incelemenizi tavsiye ederim 👍🏻
Aayyss Willdone054 merhaba ben mersinde yaşıyorum burda çiçek pasajı diye bi yer var ben ordan aldım ama sanırım trendyolda da var malzemeler hastane odasını da kendimiz süsleyeceğiz onun da malzemelerini trendyoldan aldım
ELFomr Moonlight7 Anneyim5818 kapı süsünü, balonlar, kapı için tül, yastık için malzemeler aldım pleksi isim ayıcık gibi hepsini 450tlye bir dükkandan aldım
Moonlight7 Ben kapı süsünü makrome dekoristan instagram sayfasından yaptırdım ve çok memnun kaldım tam istediğim gibi yaptı ve söylediği tarihten önce gönderim sağladı. Piyasaya göre daha uyguna yaptırdım. İsteyen olursa resim yükleyebilirim😊