bebilique Özellikle gece oluyor netten baktım ama genelde daha ileri haftalarda olmasının normal olduğu yazmış.
merii10 bebilique 32 deyim bnm de 30. haftadn beri ara ara oluyr bazen bikac gün hiç olmuyr bazen de oluyr ama çabuk geciyr dün kontrolüm vardı doktr normal oldgunu soyledi siznki şiddetli oluyrsa yne doktorunzla görüşün
Mlke_plt bebilique Bu sabah aynı problemle uyandım ilk defa regl ağrısı gibi hissettim 2 gündür üzgündüm normaldir umarım durum erken doğum olmasından korkuyorum ☹️
bebilique merii10 Çok şiddetli değil de yine de devam ediyor bir süre, hemşire de olabilir demişti bir dahakine doktora da sorarım.
Mercimeek Mlke_plt duş al sonra ayağının altına yastık koyup yat bakalım geçmezse gidip nst baktır kuzum
Elmass Benim de 30 hafta bitti son bir haftadır özellikle akşamları bel ağrısı kasık ağrısı oluyor havalar soğuduğu için olabilir bu hafta belki nst ye girerim ben de korkuyorum sancı mı yoksa üşütme kaynaklı mı diye
bebilique Elmass Aslında nette de normal olduğu yazıyor düzenli değil düzenli olanlar doğum sancısıymış benim bu gece de biraz yokladı gibi ama geçti. Hemşire geçmezse doğum sancısı demişti.