Emine2101 Nenyapmalıyım kızlar lutfen yrdımcı olun ben bu agrıdan dayanabılecek gibi değilim ölcem sanki
Ayse4242 Emine2101 yeşil acı biberi bir parça kesip ağrıyan disinize koyun 3dk bekletin ağrıyı kesecek inşallah
Melikenur55 Emine2101 kuzum bende 37haftalıkken çektim hemen diş hekimine gittim antibiyotik verdi rahatladım sende vakit kaybetmeden git
eylulkuyatsilll 17 haftada çekmiştim bende o ağrıyı 2 kutu antibiyotik bitirdim malesef çekmemişti doktorlar tek kullanabilecegim oydu ve kullandım 33 haftalık olduk şuan hiçbir ağrı yok
Emine2101 eylulkuyatsilll çok kötü anlatamam sana baska bır dişim agırıyordu onu dayanamayaıp çektirdim şimdi baskası agırıyor sana şöyle diyebilirim toplamda 3 dişim arka arkaya agrısını çektim sanki dişlerim benimle dalga geçiyor biri bitiyor baskası baslıyor
eylulkuyatsilll Emine2101 öyle oluyor canim biri agrirken diğerlerine vuruyor o geçiyor öbürü başlıyor malesef doktor çektirmemi uygun bulmadığı için antibiyotik tedavisi başlamıştı
Emine2101 Melikenur55 valla pazartesi kontrolum var doktoruma danışacağım ama bır kez daha yasamıştım bunu onu özel dişçiye gidip çektirmiştim sanırım yıne aynı sey olucak
Kirsehirli40 Bende 20lik dış patlattim ağrısını tam 2 hafta çektim öyle böyle değildi hergun acile gittim tuzlu gargara fln hicbirsey fayda etmedi bana öylece çektim simdi geçti rahatladım
Melikenur55 Emine2101 geçmiş olsun canım benim çekmediler ilaç yazdı ama doktoruna göster öyle kullan dedi