Es_Es16 1 aylık hamileyim ve idrarda enfeksiyon çıktı. Doktorum suan vitamin hariç hiç bi ilaç kullanmama izin vermiyor. Bebek canlanana kadar en azından , ama ağrılarıma dayanamıyorum. Yaşayan oldu mu?
Sehri-erhan-123 Es_Es16 bende aynıyım sirkeli su ile yıka iyi gelıyo hatta boş sprey kutusu al içine sirkeli su yap fıs fıs gbı sık tavsıye ederm denedım iyi gelıyo
bebeksu0 Es_Es16 1 litre temiz suya 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi koy genital bölgeni her tuvaletten sonra temizle ve bol su iç
gizemvural Es_Es16 doktor bana 3. Ayımda nioli yağı vermişti iç çamaşırına 1-2 damla damlatarak kullan demişti halen onu kullanıyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim
Naciyemutlu Yapabileceğiniz en uygun şey bol su içmek bende de az miktarda var doktorum sadece su önerdi hem ilerlemez de
Es_Es16 Naciyemutlu Peki sizdede ağrı dayanılmayacak şekilde mi oldu. Kasıklarda karında ağrı ve yanma. Normal mi yani. Bebek için endişeleniyorum. Tahmini ne zaman geçmeli 😞
Cylnglsn @Es_Es16 aynı durumdan bende geçtim acile gittim yatış verdiler 4 gün yattım serum iyi gelmişti bana ayaklarını karnını sıcak tut bol bol oda sıcaklığında su iç
Naciyemutlu Sehri-erhan-123 bence genital bölge su dışında yıkanmamalı ph derecesini bozarsınız. Gebe okuluna gidiyorum aynı zamanda eğitimde böyle bilgi verildi sık sık su için wc gidin. Evet kasık ağrısı yada idrar çıkışında yanma gibi şikayetler oluyor. Vajinal duş bile zararlı ve gereksiz diye bilgi verildi tabi doktorunuza danışın burda kimse sağlıkçı değil birine iyi gelen size gelmeyebilir.