sevgul43_ 14+3 haftalık olduk -1 le yola devam ediyorum. Sağlıklı besleniyorum 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde ekmek sadece kahvaltı da tüketiyorum tam buğday. Zaten aş erme vs yaşamadım yada bulantı kusma tarzı şeyler..Bol su içiyorum imkan buldukça havalardan dolayı yürüyüş yapıyorum. Bu arada gebelikten önce şekerim vardı o yüzden böyle beslenmeye alışkınım.diyetisyenin verdiği listede de protein ağırlıklı sebze yemeği şeklinde. Pilav 6 kaşık pirinç tüketmiyorum ve porsiyonlar bana yeterli geliyo.bebeğim haftasıyla uyumlu ilerleyen haftalarda ne olur bakacaz☺️meyve yersem mutlaka süt veya yoğurtla tüketiyorum hem şekeri dengeliyo hemde meyve de kilo yapar. Alsam son ara öğünüm 9.30 da uyumadan önce de ılık süt içer yatarım. Dikkat ederseniz siz almaz bebeğiniz alır diye düşünüyorum Kilom var aslında ama biraz boyum da var 76 yla hamile kaldım şuan 75 im. Egzersiz için de doktorum 16. Haftadan sonra izin vereceğini söyledi şuan rahim içi kasılmalarım var. Sizde doktorunuza danışarak egzersizleri yapabilirsiniz ben bulunduğum ilde gebe okuluna gidiyorum orda yaptırıyorlar egzersizi fizyoterapist eşliğinde 😇