Mervee__ Kızlar 3 aralık adet başlangıç 8 aralıkta korunmasız ilişki yaşadık 10 gündür gögüslerim sis böyle dokununca agrıyor bide akıntı var halsizlik bel agrısı acaba erken bellirtilermi.çok istiyoruz kızıma kardesş olsun🤗😊test yapsam çıkar demi
Es_Es16 Mervee__ benimde adetten hemen sonra tutmuş. Adetim 2 gün geçti kan verdim pozitif çıktı. Kanda hemende çıkabiliyor Bendede karın kaşık ağrısı oluşmuştu. Aynı adet sancısı vardı . Adet günümü bekliyordum. Muhtemel sende hamilesin 🥰
Mervee__ Ayse_gul46 ay inşallah kız çok istiyoruz valla bu cuma hürmetine allah isteyen herkese nasip etsin
Mervee__ Es_Es16 aynen cnm bende adeten sonra ilişki yaşadık bendede kasık agrısı var ay inşallah hamileyimdir
momofmychildren Mervee__ 3 Aralık sat 8 Aralık’ta korunmasız ilişki diyorsunuz muhtemelen daha yumurtlama olmamistir o yüzden tutma ihtimali düşük ve üzerinden daha yeni 14 gün geçmişel eğer ki varsa bu haftadan sonra olabilir ama yaşadığıniz belirtiler Yumurtlama belirtisi de olabilir akıntı özellikle
Mervee__ momofmychildren 10 gün erken oldu adetim düzensiz oldu hiç öyle olmazdı korunmayı bıtaktıktan sonra böyle düzensiz oldu 18 de ilişki oldu bilmiyorum nasip kısmet
Kubra-00 Bende hiç belirti olmamıştı. Sadece annem bana sen galiba hamilesin demişti, şaşı bakmışım ordan anlamış 🤣 test yapmıştım aa hamileyim🤣