Lavinya_21 Raziyenurx aha hayırlısıyla alırsın kucağına insalah. Bugün eşimın tarafında uyudu cocuk. Guzel uyudum ama elektrik gıtmıs di dıye ay donduk donduk saat 2den berı elektırık yok
Ervan Lavinya_21 bizde aynı yatıyoruz. Doğum zamanım yaklasti hala aynı. Eşime dedim aramızda deqil arkada yatsın eşler arası sarılarak uyumak y Ten temas bnce iyi . Aramızda yatiyo oğlum eşim yok diyo kndi bikir
Lavinya_21 Ervan biz aramızda uyutmadık vala ışığı fln kapatınca yerını bıiliyor koşeye uzanıyor. Bazen uykuda tepemızden atlayıp aramıza giriyor ama geve alıo gerı yerıne koyuyorum 😅😂 . Kız kocayla sarılmak daha güzel bizi ısıtan onlar
asell13 Lavinya_21 bende aynıyım canım eşim ayrı yatıyorda oğlumla uyuyorum korkuyorum karnıma vuracak diye ama ayıramıyorum da bi niyetlendim o gece yine deprem oldu daha da cesaret edemedim
Smyye0303 Lavinya_21 dün bı gözüme tekmeyle uyandım bu arada 35 haftalık olduk oğlum yerde yatırıyorum uyuyunca yerine geçiyor bazen yatakla yatiyox oğlanla eşim yerde yatiyo falan yoksa imkansız tepeme kadar cikiyo yatakta dipdube surekli😅
Melosunannesii Lavinya_21 sözde çocukları odasında uyutup yatıyorum kızım aramızda oğlum üstümde uyanıyorum gece her yanım ağrıyo her gece geliyolar geçen gece kızımdan yediğim tepiklerin haddi hesabı uok😂