ug_fa-3diplomalianne Ezgialgzarsln ayrıntılı ultrason renkli olmaz siyah beyaz da daha iyi görünür bebeğin organları damarları kan akışı kemikleri, o dediğiniz 4 boyutlu ultrason kahverengi çamurumsu renkte olur devlette hiç denk gelmedim ama özellerde genelde var detaylıya baktıktan sonra size 4 boyutlu gösterip o şekilde görüntü verebilirler isteğiniz doğrultusunda
ozgekader Ezgialgzarsln devlette varmı bilmiyorum ama ben özelde yaptırdım ayrıntılıyı orda veriyolar renkli bebeğin yüzünün göründüğü şekilde ama her hastanede varmı onu bilmiyorum istanbulda özellerde genelde var😊🌸
Semoski Ayrıntılı ultrasonda doktor bebeğin bizim ekranda anlayamayacağımız yerlere bakıyor. Tüm organları, damarları, kan akışı gibi şeyleri izliyor. En sonunda da bebek yüzünü gösterirse renkli bir fotoğraf veriyor.
Ezgialgzarsln Bende ö Semoski özele gidiyorum ama diğer kliniklerde görüyorum 15 haftalıkken bile renkli gösteriyor
Ezgialgzarsln ug_fa-3diplomalianne ug_fa-3diplomalianne yüzünü görmek istiyorum aslında 20. Haftada sanırım beni 18 de ayrıntılı için çağırdı
Semoski Ezgialgzarsln bende özelde takipliyim açıkçası benim doktorumun makinesi pek iyi değil renkli görmek istediğimde gösteriyor ama pek net olmuyor doktorumdan çok memnun olduğum için değiştirmedim tabi. Ayrıntılıda makine daha gelişmişti genel olarak muayenede dediğim gibi kan damar kemik organ yapısına bakıyor yüzünü de görelim diyor ve pozisyon verirse çekiyor veriyor renkli yüzünü.
ug_fa-3diplomalianne Ezgialgzarsln yani 20 21 daha ideal ayrıntılı için hem yüzü de daha oturmuş olur
Tugcedora Merhaba bende bu hafta devlete gittim normalde özele gidiyorum ama ayda 1 çağırdıkları için benim için uzun bir süre bende devlete de gitmek istemediğim bildiğim kadarıyla ayrıntılı ultrason 20. Hafta da olmuyor mu ben şuan 15 haftalık hamileyim haftaya verdi randevu 16 olarak erken değil mi yanlış mı verdi acaba kafam karıştı
Tugcedora Ezgialgzarsln bende 18 20 arası hatırlıyorum oğlumda öyle gitmiştim ama 16 hafta erken gibi geldi bakalım yarın gideceğim yanlış mı verdi ya da erken de yapılabiliyor mu bilmiyorum da