19151992 Kızlar selam normal doğumu bekliyorum 40+2 yiz,doktor üç günde bir görelim artık dedi ama muayene ücretleri malumunuz hem de sürekli nst ve ultrasona girme taraftarı hiç değilim benimle aynı haftada olan varsa kaç günde çağırdı doktorunuz
ug_fa-3diplomalianne 19151992 ben araştırma takipteyim her gün gidiyodum zaten sancım vardı ama açılmam yoktu en son 41+1de suni sancı ile aldılar beni
annemsii 19151992 selam canım bende 40+2 tim üç günde bir çağırdı yarın gidicem inşallah devlet takipli olduğu için sıkıntı olmuyor. İkincisi nst ve ultrason keyfi istenmiyor özellikle bakabilmek için sizi 3 günde bir çağırıyor bebek bu dönemde kakasın vs yiyebiliyor takip altında olmak için çağrılıyorsunuz
bi_de_bayil_istiyosan 19151992 muayene ücretleri bebeğinizden daha önemli değildir herhalde bu son günlerinizde ihmal etmeyin gitmeyi bebeğin kakasını yeme gibi durumları olabilir.
Gizemlibirisi007 Yani maksimum 5 gün kalmış doğumuna zaten. 5 gün sonra 41 haftalıksın. Gelmezse ya suni sancı ya sezaryen. Bence kararlaştırmak için gidin ihmale gelmez
19151992 ug_fa-3diplomalianne bende ne sancı ne de açılma ikisi de yok. Suni sancı nasıl hissediliyo tam olarak ya zaten çok korkuyorum doğumdan
ug_fa-3diplomalianne 19151992 yani ilk defa yaşadığım için bilmiyorum ben çok zorlanmadım herkesin acı eşiği farklıdır ve ben hep ayetel kürsi okudum
annemsii Gizemmisler ben devlete gidiyorum 3 günde bir çağrıyorlar canım sonuçta haftasını ve ayını doldurmuş riske atmamak adına bu şekilde
Gizemmisler annemsii yani ben 40+4 te doğurdum haftada bir gel diyodu bı risk yoksa cagirmiyolar tabi ki her doktorun çalışma sitili farkli
annemsii Gizemmisler doğrudur canım ama 40 hftayı geçince herhangi birşey sancı açılma vs yoksa o şekilde gel deniyor
19151992 bi_de_bayil_istiyosan tabiki muayene ücreti için değil sürekli cihazlara girmekten tedirgin olduğum için
neslibbas 19151992 bende 40+3 üm şuan 3 günde bir çağırdı devlete gidiyorum son hafta olduğu için riske atmaya değmez bebeğin sağlığı söz konusu sonuçta normal doğumu bekliyorum ama süreç neyi gösterir bilemeyiz bebeği takip etmek gerekir bu haftalarda