Furkanhifa duy-gu44 ben Ankara’daym ebe yok strajer 3 doktor baktı ilk defa attan bakıldı çok kötüydü ya bulamadılar anlamadılar bı o bı diğeri parmaklarını daldiriyor insan geriliyor.
duy-gu44 dolunay__ sizi en iyi ben anlarım Artık Allah’a bıraktım .artık utanıyorum çevredekilere hergün doktora acile gidiyorum demeyi
dolunay__ duy-gu44 senin neyin var canım bebek kac havtalik rabim bize yardım etsin inşallah dört gözle ayin 28 bekliyorum plesenta aşağıda korku var birax
Furkanhifa duy-gu44 benim uzun sürdü 3 kişi baktı biri bakıyor kurcalıyor diğerini çağırıyor o da aynı nefret ettim hepsinden
duy-gu44 dolunay__ 34 haftalık gebeyim.plesantamda aktif olmayan kanama alanı görüldü.2 kes kanamam olmuşdu.bundan dolayı risk grubuna girdim 31 haftada da ciğer geliştirici iğne yaptırdım
duy-gu44 Furkanhifa Allah yardımcımız olsun.eve önce rahatlattı konuşarak kasılmadan çok kısa sürecek dedi bende denileni yaptım 10 saniye sürdü Ama şuan yine kasıklarım da ağrı var anlatamam
Arzuanne Benimde aynı şekilde açıklığa kaç kez baktılar nst de düzensiz sancı çıktı sonr abiz bir şey yapamayız diyip yolladılar hep ciğer geliştirici iğne bile olmadım
duy-gu44 Arzuanne ee ne yapacağız biz böyle şu saat olmuş ağrıdan kıvranıyor um parolda içtim fayda etmiyor şimdi ılık duşa girdim ne fayda.ne uyku var ne de yemek bebeğimizin tam büyüyüp gelişeceği günlerde haftalarda yemek ve uyku düzeni gitti
Mrvcakatt duy-gu44 kasılma dedigin boyle yatarken karninin semsert olmasi mi , nidicardi bir sorsan dr a. Cunku belirtilerimiz ayni gibi