Zumrut___ Dışarıdan hazır çiğköfte yediniz mi kızlar hamilelikte ? Komagemeden söylüyorum genelde zaten. Etsiz yapıyorlar zaten? Bence bişey olmaz çok canım istedi yinede bi sorim dedim Hazır ya sonuçta ??
Minigiim-vebenn52 Zumrut___ hamburger pizza lahmacun döner vs söyleyip yiyorum ben ama çiğköfte canım hiç çekmedi bi kere yedim sadece oda normal dışardan aldığım cigköfteciden iki üç sıkımlık yemiştim
Mylove47 Zumrut___ bencede bişey olmaz ama fazlaya kaçmamak kaydıyla yiyebilirsin ben öyle yaptım ama istediğim kadar yediğim de oldu ben iki 3 aya bı yiyodum etsiz etli yeme tabi Cig et zararlı o yönden doktor bana yasakladığı için bende fazla yememeye çalıştım
ruveyda123 Yedim güvenilir yerden ve etsiz yemeniz yeterli bence dürüm şeklinde söylemeyin yeşilliklerini kendiniz temizce yıkayıp dürüm yapın ben öyle yapıyorum
Papatya123_ Zumrut___ Fazla olmadığı sürece temiz kendiniz yıkayıp sararsanız sorun olmaz inşallah . Herşeyde fazlası zarar
1prensannesi2312 Zumrut___ bilmediğim için soruyorum hamilelikte et yemek sakıncalı mı yoksa sadece çiğ köfte de etsiz yemek mi gerekiyor umarım anlatabilmişimdir bununla ilgili daha önce bi şey duymadığım için sormak istedim
Adenala 1prensannesi2312 Hayır protein tabiki de yenir et Sadece gerçek çiğköfte etle yapılır dışarda yediklerinizde et yok hamilelikte çiğ et çiğ yumurta yemek yasak
Rabiul Zumrut___ bende bir kere yedim çifköfte çok seviyorum 🙈 tavuk - et dürüm yiyorum ama hamburger pizza vs yemiyorum onun yerine kendim yapıyorum hamburger istersem kasaptan kıyma yada hamburger köftesi alıyorum pizzayı da sosis salam olmadan 😂
Nili4321 Zumrut___ valla canım ne çekse söyleyip yiyorum her gun her gun yemediğimiz sürece bir zararı yok bence
ayanarta1 Zumrut___ etsiz olduğu için sıkıntı değil ama hazır ürün sonuçta bence bu süreçte hazır gıdalardan uzak dur koruyucu kullanılıyor onlarda şubelere dağıtırken korumak için. Kendin evde etsiz yapabilirsin robotta çokta kolay fikrim bu yönde ama sen bilirsin tabi